Pengalaman menggunakan Jus Mate5 disiarkan di laman web Herba Prima (buletin HPM)

SEMPUT DAN LENGUH KAKI PULIH SELEPAS ‘KENAL’ JDM5

JITRA, 15 Okt (HPM) -- Menjadi seorang eksekutif kewangan di sebuah syarikat memerlukan ketelitian dan tumpuan supaya setiap kira-kira atau akaun yang dibuat seimbang dan betul.
Namun jika diganggu dengan masalah kesihatan yang disebabkan berat badan berlebihan, pasti ia boleh menjatuhkan reputasi kerja dan keyakinan majikan.

Saat-saat itu terpaksa dilalui Zam Raini Ahmad, 29, dari Sungai Petani kerana kerap semput dan mengantuk dengan berat badannya yang mencecah 80 kilogram (kg).

“Saya mudah letih dan mengantuk apabila melakukan kerja di pejabat, lebih-lebih lagi apabila penat menaiki tangga saya akan mudah semput…keadaan itu mejadikan saya kurang keyakinan diri walapun saya berstatus eksekutif.

“Selain itu kaki saya juga selalu lenguh dan tidak boleh duduk bersimpuh atau bersila lama-lama.Walapun saya dah cuba pelbagai produk namun semuanya tidak berkesan sehingga saya terjumpa laman web herba prima.

“Beberapa minggu kemudian saya membeli sekotak JDM5 untuk menurunkan berat badan,” kata beliau.
Zam Raini berkata selepas beberapa hari beliau mula mendapati perubahan pada diri beliau, rasa lenguh di kakinya hilang malah beliau tidak semput lagi walaupun menaiki tangga. Setelah 14 minggu berat badannya turun kepada 59 kg.

Rakan-rakan di pejabat mula memuji perubahannya dan kini beliau aktif menjadi pengedar di sekitar Sungai Petani.
Bagi yang ingin berkongsi pengalaman bersama Zam Raini, beliau boleh dihubungi di nombor 013-5079849 atau melayari http://zrainiey80.webs.com atau http://langsingsihatormulasipakar.blogspot.com.

http://www.herbaprima.com.my/buletin_15102009(2).htm

0 comments:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 dR Group Product |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.