Testimoni JM5~**zamraini**~Langsing Dengan Program Jus Mate5 & Amalan Pemakan Secara Sihat

Di sini saya ingin berkongsi pengalaman menguruskan badan, saya mempunyai genetik gemuk di dalam keluarga saya. Berat badan saya naik mendadak selepas berkahwin dan melahirkan anak serta pernah mencapai 79kg. Untuk menguruskan badan saya telah mencuba pelbagai cara dan produk pelangsingan badan yang terdapat dipasaran. Puas saya berdiet tapi berat badan saya sangat susah untuk turun dan saya pernah berdiet tidak makan nasi dengan hanya mengambil sup sayur dan buah-buahan selama 6 bulan tetapi hasilnya berat badan saya cuma turun 4 kg sahaja dalam tempoh tersebut. Ini mungkin juga kerana kesan sampingan daripada pil pelangsing kimia dan pelbagai ubatan lain yang telah saya cuba tanpa mendapat khidmat nasihat daripada yang pakar serta pengalamalan suntikan mencegah kehamilan. Namun,saya tidak pernah berputus asa dan kesungguhan untuk kelihatan cantik dan langsing selalu menjadi impian saya… Setelah terbaca tentang keberkesanan Jus Mate5 dalam Harian Metro dimana formula hebat bertindak dengan 5 cara : 1) Mengawal Selera Makan 2) Menghalang Pembentukan Kegemukan 3) Mengurangkan Pengambilan Gula 4) Meningkatkan Kadar Metabolisma & 5) Menukarkan Karbohidrat kepada tenaga. Saya tekad mencuba & mengikut plan diet yang dianjurkan oleh Dr. Che Rozmey dan mengamalkan setiap tip menurunkan berat badan yang disediakan di dalam laman web Herba Prima Marketing, kini saya telah pun berjaya mengurangkan sebanyak 14kg dari berat asal iaitu 79kgdan berat terkini saya ialah 65kg. Saya akan terus mengamalkan Jus Mate5 sehingga mendapat berat badan ideal. Terima kasih kepada Dr. Rozmey yang Berjaya mencipta formula langsing Jus Mate5 yang tidada setandingnya.

Dealer HPM

Kini setelah berjaya melangsingkan berat badan ramai saudara mara dan sahabat handai yang bertanya apakah rahsia saya menjadi langsing. Dengan peluang yang ada di depan mata saya berkongsi rahsia kejayaan saya disamping menjana pendapatan di HPM.

Saya ingin menegaskan kepada anda diluar….cintai dan sayangilah diri kita…jangan berkata saya tidak ada masa, wang tidak mencukupi sebelum ia terlambat…..itu semua perlukan pengorbanan, usaha dan juga wang ringgit dan pelaburan itu perlu dilakukan pada perkara yang tepat. GEMUK adalah musuh yang akan menyebabkan pelbagai penyakit seperti jantung, kencing manis, darah tinggi dan sebagainya. Jika bukan diri sendiri….siapa lagi…..renung-renungkan dan selamat berjaya.

0 comments:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 dR Group Product |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.